fbpx

За нас

Щастливи сме да Ви представим нашето ново име –
Zhanina Borisova Face & Aesthetic Center!
Смятаме, че актуализацията на нашия бранд подхожда на качеството и типа услуги, които предлагаме и се надяваме то да бъде разпознаваемо за Вас – нашите клиенти.

Стоим с името си зад нашия труд и постигнати резултати и се развиваме, за да Ви предлагаме най-ефективните и безопасни естетични процедури!

Салон Zhanina Borisova Face & Aesthetic Center е създаден през 2019 година в София. При нас ще се насладите на модерен интериорен дизайн, уютна обстановка, любезно отношение на персонала. Престоят в нашия салон може да Ви донесе не само красота и наслада, а също така релакс и добро настроение. Zhanina Borisova Face & Aesthetic Center е козметичният салон, който се грижи за визията на някои от познатите лица в шоубизнеса в България.

Разширяваме с всяка измината година периметъра на предлаганите услуги, които затварят напълно цикъла в областта на естетиката: козметични процедури за лице и тяло, полуперманентен грим, лазерна епилация, безоперативен лифтинг и др. Професионалистите, които работят при нас имат амбицията и уменията да издигнат нивото на предлаганите услуги на световно равнище.

В салона се работи само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Тук ще намерите професионални продукти от линията на Бранко Бабич Phi Academy.

Екипът

Запознайте се с
нашите експерти

Силата на ефективния екип е в права зависимост от уменията  и  инициативата, която проявяват.

master microblading
ЖАНИНА БОРИСОВА

Жанина открива влечението си към изобразителното изкуство още в най-ранна детска възраст, когато завършва гимназия с художествена паралелка. Увлечена по естетичната дерматология опознава бизнеса от първо лице и намира своето призвание. През 2017г. започва своето развитие в сферата на пермамнентния грим. По-късно става част от академията на Бранко Бабич и неуморно покорява нови върхове и титли. Към днешна дата владее успешно техниките PhiBrows, PowderBrows и Phi Removal.

Сертификати

philaser expert
ДИМИТЪР БОРИСОВ

Димитър преминава през различни професии търсейки своето нещо. През 2018 прави първите си стъпки в академията на Бранко Бабич и разбира какво е неговото бъдеще. Преминава по-голоямата част от обученията и получава дипломи за PhiLings, PhiIon и PhiLaser терапии. Звезда в курсовете на Kristian Haden и Lazar Grahovac. Основна част от екипът на Phi Beauty Face и специалист, който държи на качеството и прецизността в своята работа.

Пишете ни

Не се колебайте
да ни задавате вашите въпроси