fbpx

За нас

Щастливи сме да Ви представим нашето ново име –
Zhanina Borisova Face & Aesthetic Center!
Смятаме, че актуализацията на нашия бранд подхожда на качеството и типа услуги, които предлагаме и се надяваме то да бъде разпознаваемо за Вас – нашите клиенти.

Стоим с името си зад нашия труд и постигнати резултати и се развиваме, за да Ви предлагаме най-ефективните и безопасни естетични процедури!

Салон Zhanina Borisova Face & Aesthetic Center е създаден през 2019 година в София. При нас ще се насладите на модерен интериорен дизайн, уютна обстановка, любезно отношение на персонала. Престоят в нашия салон може да Ви донесе не само красота и наслада, а също така релакс и добро настроение. Zhanina Borisova Face & Aesthetic Center е козметичният салон, който се грижи за визията на някои от познатите лица в шоубизнеса в България.

Разширяваме с всяка измината година периметъра на предлаганите услуги, които затварят напълно цикъла в областта на естетиката: козметични процедури за лице и тяло, полуперманентен грим, лазерна епилация, безоперативен лифтинг и др. Професионалистите, които работят при нас имат амбицията и уменията да издигнат нивото на предлаганите услуги на световно равнище.

В салона се работи само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Тук ще намерите професионални продукти от линията на Бранко Бабич Phi Academy.

Екипът

Запознайте се с
нашите експерти